Cion met laatste versterkingen klaar voor volgend seizoen

Vlaardingen – Cion heeft gisteren een akkoord bereikt met 2 super subs. John de Ronde en Matthijs Tabbers (beiden Smitshoek) hebben hun ja woord gegeven om volgend jaar de broekpolderploeg te helpen als er nood aan de man is.
John de Ronde die vorig jaar nog stopte is met zijn trainers carrière bezig en zal deze ook volgend jaar doorzetten waardoor hij niet altijd beschikbaar zou zijn voor het eerste. Matthijs Tabbers zal ook niet elke zaterdag beschikbaar zijn. Maar beide voetbal dieren werden enthousiast door het verhaal van hun vrienden Thijs Oomsen, Erwin Bravenboer , Derk Dupon , Brian Struijs en Joey vd Velden. Dat zij toch ook deel uit willen gaan maken van plan wat cion voor ogen heeft.

“wij zijn natuurlijk superblij met deze supersubs.” laat technische man Sebas Verburgh namens de Vlaardingse derdeklasser weten. “Het is echt ongelooflijk dat dit nu allemaal gebeurt binnen ons clubje. We zullen hun voetbal knowhow dan ook graag gebruiken en hebben met John de Ronde misschien wel een toekomstige trainer in huis mochten Najim en Slobo over 10 jaar stoppen.” Grapte Verburgh die aankondigde dat de tranferswindow in het betaalde voetbal dan wel open is gegaan. Maar bij Cion is die na gisteren gesloten. “Wij zijn klaar voor volgend sezoen.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl