CION slaat slag met binnenhalen Menno Roodenburg

CION heeft de eerste versterking voor het nieuwe seizoen binnen. Nadat eerder deze week de nieuwe oefenmeester Ricky van der Bergh door de Vlaardingers werd gepresenteerd heeft nu Menno Roodenburg aangegeven naar de Broekpolder te verkassen. Roodenburg (21) jaar en heeft z’n jeugd doorgebracht in de opleiding van Excelsior Rotterdam . Vervolgens via de A1 naar tweededivisionist Excelsior Maassluis om daar na 2 jaar te verhuizen naar s’Gravenzande
De speler is enthousiast over de aanstaande samenwerking met de nu nog derdeklasser“ Cion is een club die in de lift zit en waar veel vlaardingse jongens met elkaar voetballen “ ik wil weer belangrijk zijn voor een club en veel wedstrijden spelen . Cion lijkt mij de ideale stap waar gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Daarnaast lijkt het mij leuk om met de nieuwe trainer Ricky vd Bergh te gaan werken”.
Ook technische man van de Vlaardingers Sebas Verburgh is blij met de jonge aanwinst die hij nog als zijn buurjongen kent. “Menno is een jongen goeie middenvelder en een vlaardingse jongen. Het zegt veel dat dit soort jongens nu ook de keuze maken om voor Cion te spelen . Daar zijn wij als Cion trots op !!”

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl