CION verwelkomt rappe ex-betaald voetballer

De 30 jarige buitenspeler Angelmo Vyent komt over van Zwarte Pijl naar CION.

Vyent speelde in het verleden o.a. voor Hoofklassers SC Feyenoord, Scheveningen, Xerxes DZB en vv Capelle. De keuze viel op CION door Donavan Lioe Anjie, zijn boezemvriend die hem steunde in moeilijke tijden en voor hem voelt als een broer, waar hij nu eindelijk samen mee op het veld kan staan.

Zijn betaalde voetbalavontuur reikte zelfs tot in het buitenland waar hij een aantal seizoenen voor clubs in Griekenland en Albanië speelde en in 2019 weer terug kwam naar Nederland.

Na het zien van de wedstrijd, en feestavond, tegen Deltasport hakte Vyent de knoop door en koos voor CION: “CION is toch wel één van de gezelligste verenigingen waar ik ben geweest en het fanatisme van de supporters doet mij denken aan mijn cluppie Feyenoord.” aldus Vyent.

“CION geeft mij de kans mijn trainersdiploma te halen en zo te werken aan de carrière na mijn voetballoopbaan. Ik wil graag meehelpen om CION de club van Vlaardingen te maken! Als ze dat al niet zijn haha! Zeker met hun supporters is dat het geval.” sprak Vyent zelfverzekerd.

“CION is blij met deze aanwinst die een bak aan ervaring met zich meebrengt en hopelijk CION naar een hoger niveau kan tillen.” waren de lovende woorden van CION’s bestuurslid Sebas Verburgh.

Door: CION
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl