CKC Maassluis zakt naar laatste plaats

Zo op de helft van het seizoen weet iedereen waar hij aan toe is. Excelsior is de ongeslagen koploper. Maassluis is verwikkeld in een strijd om degradatie met Korbis, ONDO en IJsselvogels. Op voorhand een lastige wedstrijd dus voor Maassluis, maar ze heeft het zeker niet cadeau gegeven.

Henne Bloem zette Maassluis zelfs brutaal op voorsprong. Excelsior kwam langszij en domineerde verder de eerste helft. De 9 – 4 ruststand spreekt in die zin boekdelen. In de tweede helft rechtte Maassluis de rug en knokte zich terug in de wedstrijd. Ze kwam zelfs tot twee punten van de thuisploeg (11 – 9). Excelsior gaf nog eens gas, maar Maassluis kon nog steeds aanhaken (14 – 12). Vanaf dat punt was de koek bij Maassluis wel op en kon Excelsior verder uitlopen naar 17 – 12. Maassluis scoorde nog tweemaal waardoor de eindstand 17 – 14 werd.

Op andere velden wist ONDO uit bij Korbis met 21 – 16 te winnen. Ook de nummer laatst IJsselvogels pakte twee punten op vreemde bodem. Zij waren met 15 – 12 te sterk voor GKV. Daardoor is Maassluis de nieuwe nummer acht in de eerste klasse E. GKV haakt door deze nederlaag ook af in de titelrace met 7 punten. Korbis volgt met 6 punten, ONDO met 5, IJsselvogels met 4 en Maassluis heeft 3 punten.

Terugkijkend op de eerste helft van het veldseizoen is er echter geen reden voor Maassluis om te treuren. Uw zeer partijdige verslaggever heeft er alle vertrouwen in dat er in de tweede helft van het veldseizoen genoeg punten worden gepakt om degradatie te ontlopen. Voor nu is het tijd om de knop om te zetten en zich te richten op de zaalcompetitie.

Bron: CKC Maassluis
Foto: Edwin Sonneveld-fotografie

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl