Wie zijn WaterwegSport

 

Waterwegsport.nl
Waterwegsport.nl timmert aan de weg ! Door onze bevlogenheid en passie voor de (amateur) sport zijn wij  inmiddels het grootste sportplatform van de regio (Rotterdam,Vlaardingen,Schiedam en Maassluis) geworden, met een bereik van meer dan 40000 bezoekers per week. Waterwegsport besteed naast het voetbal ook veel aandacht aan andere sporten zoals: hockey, handbal, waterpolo, basketbal en korfbal.
Hiernaast zijn wij ook actief langs de lijn bij de BVO’s Sparta Rotterdam, Feyenoord en Excelsior Rotterdam. Ook zijn wij als media partner actief voor Neptunus Honkbal (EC honkbal, WPT Tournement), het WK Beachvolleybal, de wielerzesdaagse en de Korfbalchallange
Ook zijn wij organisator van diverse evenementen zoals het Schiedams kampioenschap voor standaartteams dat dit jaar weer voor het eerst op het terrein van SVV is gehouden.

Door onze sociale media kanalen hebben wij een groot netwerk van vaste bezoekers op weten te bouwen die wij middels raportages, achtergrondverhalen en foto’s op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op sportgebied Als klap op de vuurpijl wordt in samenwerking met de Schiedamse internet tv aanbieder POP-up tv elke woensdag een zeer gewaardeerd sportprogramma gemaakt: Waterwegsport live.

Waterweg Media
Staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid voor een eerlijke prijs. Door onze ruime ervaring op het gebied van (Sport)fotografie en journalistieke activiteiten op zowel regionaal als landelijk niveau zijn wij in staat een totaalpakket aan Media activiteiten aan te bieden. Het Schiedamse bedrijf met de Rotterdamse No-nonsens mentaliteit verleent diensten in de vorm van:

  • (Sport)fotografie
  • Tekstschrijven
  • Vormgeving Dagbladen
  • Vormgeving Tijdschriften
  • Vormgeving Presentatiegidsen
  • Maken van Achtergrondverhalen
  • Promotieactiviteiten
  • Evenementenorganisatie

Mede door ons brede netwerk maakt al een groot aantal (Landelijke) mediakanalen gebruik van de diensten van Waterweg Media (o.a Algemeen Dagblad, Haagsche Courant, Zpress, Wegener, orange pictures en VKsportfoto). Bovendien is Waterweg Media de drijvende kracht achter de succesvolle website waterwegsport.nl. De site is representatief voor de diensten die Waterweg Media aanbied en geldt als een uitgebreid portfolio!
Heeft u een vraag of een opmerking schroom dan niet contact met ons op te nemen !

Contactgegevens:

WaterwegSport.nl
KVK: 61814695
IBAN: INGB 0006 619 977
BTW: NL182555136B01

info@waterwegsport.nl
www.waterwegsport.nl
www.facebook.com/waterwegsport
Tel: 0640160266 (Mischa Keemink)
Tel: 0619460149 (Elijah Valk)