Corneille: ‘Kunnen vol aan de bak tegen FC Volendam’ (video)

De voorbereiding is voor de Tweede Divisie clubs voorbij, zaterdag barst het competitiegeweld weer los. De tricolores beginnen met een verre uitwedstrijd. In een zomerse ambiance zal worden aangetreden tegen Jong FC Volendam. Voor supporters wellicht een mooie gelegenheid om het bekende vissersdorp eens te bekijken en sfeer te proeven op de doorgaans gezellige Dijk.

Excelsior M kende een rustige voorbereiding met overwegend goede resultaten. De selectie onderging een aantal mutaties maar het grootste deel van de groep van vorig jaar staat opnieuw op het veld in Maassluis. Dogan Corneille kan zo voortborduren op het succesvolle vorige seizoen waarin Excelsior M als tweede eindigde.

Weinig stress dus in Maassluis, al scheppen de prestaties van vorig seizoen ook verwachtingen. In de Tweede Divisie, die met de komst van o.a. Quick Boys en Noordwijk sterker bezet is dan ooit, bieden resultaten uit het verleden echter geen enkele garantie voor de toekomst. Een voorspelling voor de wedstrijd tegen Jong FC Volendam en de competitie in het algemeen kunnen we dan ook het beste achterwege laten.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl