Coryfeeën aanwezig tijdens afscheidswedstrijd Van der Ende, Kruithof, Kurt, Smith en Moreno bij excelsior Maassluis

Aanstaande zaterdag zal er na de wedstrijd van de hoofdmacht tegen Jong Sparta Rotterdam een speciale afscheidswedstrijd worden gespeeld voor Robin van der Ende, Stephan Kruithof, Sefa Kurt, Daan Smith en Jeremy Moreno. Al deze spelers verlieten na lange tijd de club of stopte als actief voetballer en verdienen voor hun inzet en bewezen diensten een prachtig afscheid bij de club!

Om 19.00 uur zal voor het vijftal, dat bij elkaar bijna 1000 officiële wedstrijden in het eerste elftal heeft gespeeld, op het hoofdveld de afscheidswedstrijd beginnen. Onder leiding van de trainersduo´s Jeroen Rijsdijk/Barry de Vreede en John de Wolf/Arjan Verhagen zullen vele (oud-)spelers van de club acte de présence geven op Sportpark Dijkpolder.

Na de wedstrijd, die twee keer 20 minuten zal duren, zullen er diverse festiviteiten plaatsvinden en is er aansluitend een feestavond die tot 23.00 uur duurt. Voor belangstellenden is de avond gratis te bezoeken, maar dient er wel een geldige QR-code bij de ingang getoond te kunnen worden.

De afscheidswedstrijd en de festiviteiten daaromheen worden mogelijk gemaakt door Businessclub Excelsior Maassluis, S.V. De Tricolores, Excelsior Maassluis en Eetcafé The Ollie’s.

Door: Excelsior Maassluis
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl