Cricket: Afgelast Excelsior’20 – ACC volgende week overgespeeld

Schiedam – Het middenmootduel tussen de cricketers van Excelsior’20 en ACC is vandaag al snel afgelast. Het veld was drijnat en op het graswicket zou niet worden gespeeld. Het kunstgraswicket zou het midden zijn, maar al gauw na het aanvangstijdstip van 11 uur bleek een wedstrijd niet mogelijk.
De Amsterdamse Cricket Club kwam met de Thurledeclub overeen dat volgende week zondag een nieuwe poging wordt gewaagd. ACC-manager Ernst-Pieter Knüpfer meldde dat zijn team graag terugkeert op zondag 6 september. De Schiedam-Amsterdam ontmoeting zal niet meer meetellen voor de ranglijst. De halve corona-competitie is vandaag in mineur geëindigd met krachtmetingen die er eigenlijk niet om deden, met spelers die dus op vakantie gingen en minder publiek langs de boundary.
Voor de club van cricketvoorzitter Luuk van Troost telt daarentegen wel dat meerdere jonge spelers aan het grote werk mochten ruiken. Natuurlijk met tegenvallers, maar zeker ook enorme meevallers. De Topklasser weet dat volgend seizoen een ‘eigen’ team op het prachtige hoofdveld staat. dat het elke tegenstander moeilijk kan maken.

Door: Ton de Leede
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl