Cricketers Excelsior’20 azen op revanche

Na twee zeer magere jaren, waarin de Schiedammers geen rol van betekenis speelden, zet Excelsior’20 vol in op een rol van betekenis. De frisse en sterke selectie heeft na een beloftevolle voorbereiding een bak vol zelfvertrouwen getankt.
Vanaf het begin van de aprilmaand was Excelsior’20 telkens één dag aan een oefenwedstrijd bezig. Van ACC werd ruim gewonnen, ook kampioen Punjab werd na een ‘nailbiter’ opzij gezet en een volledig HBS bleek net iets beter. ,,We zijn fit,” aldus interim-captain Joost Kroesen, ,,sterk en fanatiek. Het belooft iets moois voor het nieuwe seizoen. In onze poule moeten we bij de eerste 3 eindigen. Wij zitten in de sterkste poule en hebben in VOC, VCC en toch altijd VRA grote concurrenten. We moeten in de kampioenspoule komen en dan gewoon verder presteren. Aanstaande zaterdag komt meteen VCC op bezoek, de kampioenskandidaat. Aan ons om te laten zien dat we dit seizoen weer mee willen doen om de prijzen.”
Selectie Excelsior’20: Joost Kroesen (capt), Lorenzo Ingram, Tim Etman, Roel Verhagen, Sanjit Sjankar, Niels Etman, Umar Baker, Rens Heinsbroek, Rens van Troost, Stan van Troost (wicketkeeper), Luuk Kroesen, Tom Heggelman.
Overseas player Brett Hampton speelt per volgende week.

Door: Ton de Leede
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl