Curaçao Neptunus verlengt samenwerking met hoofdsponsor United Foundation

Sinds seizoen 2015 werken Curaçao Neptunus en United Foundation zeer succesvol samen. In de afgelopen vijf jaar won de Rotterdamse club al vier landstitels en drie Europese titels. Een goede aanleiding om de overeenkomst te verlengen. Tot en met seizoen 2023 blijft United Foundation dan ook als hoofdsponsor verbonden aan Curaçao Neptunus, dat in die periode dezelfde naam aan zal houden.

Geweldige partner

Terwijl alle sportcompetities stilliggen, werkt honk- en softbalvereniging Curaçao Neptunus hard aan de toekomst. Niet op het veld, maar vanuit huis, met digitale middelen. Een van de resultaten is de verlenging van het hoofdsponsorschap van United Foundation. Voorzitter Frans van Aalen: “Het is voor onze club enorm belangrijk om een goede hoofdsponsor te hebben. De samenwerking met United Foundation verloopt perfect en heeft ons de afgelopen jaren vele successen gebracht. Daarom wilden wij graag samen verder. Door de verlenging van het contract juist op dit moment van grote onzekerheid te bevestigen, toont United Foundation zich een geweldige partner. Dit biedt ons veel vertrouwen en is een belangrijke steun bij het najagen van onze ambitieuze doelstellingen.” De club wil zijn positie in de top van het Europees honkbal continueren. De samenwerking met United Foundation levert hieraan een serieuze bijdrage.

United Foundation

United Foundation is verbonden aan financieel en juridisch dienstverlener United, dat zijn hoofdkantoor heeft in Willemstad, Curaçao. Via United Foundation ondersteunt United zeer diverse initiatieven en organisaties in de muziek, kunst en cultuur, maatschappelijke ontwikkeling en sport. Doel hiervan is de sociale samenhang te versterken en minder kansrijke mensen de mogelijkheid te geven zich toch te ontwikkelen. De keuze voor Curaçao Neptunus is niet vreemd: op Curaçao is honkbal een grote sport die mensen veel plezier en ontspanning geeft, en hen verder helpt in het leven. In de zeer diverse havenstad Rotterdam speelt Curaçao Neptunus een sterk verbindende rol tussen mensen uit verschillende gemeenschappen die elkaar vinden in de liefde voor honkbal en softbal.

foto: Rob Jelsma (Neptunus Honkbal)


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl