CWO maakt zich op voor FC Shakhtar-Fortuna Sittard; bestel nu kaarten!

CWO kan vol trots melden dat het zich gastheer mag noemen van de clash tussen FC Shakhtar en Fortuna Sittard. De Oekraïners, waarvan eerder al bekend werd dat zij van 14-30 juli een trainingskamp beleggen in Vlaardingen, nemen het vrijdag 22 juli om 18.30 uur op tegen het Fortuna Sittard van kersverse aankoop Burak Yilmaz, de Turkse routinier die zo goed als zeker voor het eerst in deze regio zal zijn te bewonderen.

De wedstrijd staat volledig in het teken van Oekraïense vluchtelingen die op dit moment in Vlaardingen en Schiedam verblijven. ,,Via de lokale opvangorganisaties proberen wij contact te leggen met deze groep om hen een gratis ticket voor de wedstrijd aan te bieden. Zo kunnen ze de wedstrijd bekijken vanaf een gereserveerde plek op onze tribune. Ook willen we ze graag gratis consumpties aanbieden”, zegt organisator Dennis van Deuzen. Als klap op de vuurpijl krijgt de jongste jeugd tijdens de pauze een ‘moment of fame’, als zij het heilige gras mogen betreden voor een leuke activiteit. Daarna weer snel terug de tribune op voor het restant van de wedstrijd!

Een grote groep vrijwilligers binnen CWO heeft de laatste weken alles op alles gezet om er een fantastische dag van te maken. ,,Dit is een sportevenement voor heel Vlaardingen en omstreken, en we hopen veel toeschouwers uit de buurt te mogen verwelkomen”, zegt Dennis. Rondom het veld zijn voldoende eet- en drinkgelegenheden aanwezig, evenals sanitaire voorzieningen. ,,Bovendien hebben we extra fietsenstallingen en verkeersregelaars ingezet om ook logistiek uit de problemen te blijven.”

Het affiche liegt er niet om! Aan de ene kant een club die de afgelopen tien jaar vaker wel dan niet deelnam aan de Champions League, en als eerste Oekraïense club in 2009 de Europa League wist te winnen. Aan de andere kant Eredivsionist Fortuna Sittard die vriend en vijand verraste door enkele weken geleden de 36-jarige centrumspits Yilmaz te presenteren en daarmee haar ambitie voor volgend seizoen niet onder stoelen of banken steekt. Bovendien betreden de reserveploegen van beide verenigingen om 16.00 uur het veld voor een voorwedstrijd. Al met al een uniek sportevenement voor Vlaardingse begrippen. Dit mag je niet missen!

De kaartverkoop voor de wedstrijd is per direct gestart. Kaarten zijn enkel online verkrijgbaar (dus niet aan de deur). Een ticket kost 11 euro. Hiermee heb je toegang tot twee wedstrijden en zorg je ervoor dat de genodigde Oekraïense vluchtelingen deze dag van kosten worden ontzien. Zo gaan we er samen een onvergetelijk voetbalfeest van maken!

Kaarten zijn verkrijgbaar via onderstaande link:

https://www.eventbrite.nl/e/registratie-fc-shakhtar-fortuna-sittard-381228904917

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van al ons laatste nieuws rondom dit evenement:

Instagram: @sv_cwo

Facebook: @svCwo


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl