Charlton Sambo en Shardley Hanley spelen ook volgend seizoen hun thuiswedstrijden aan ’t Trimpad. De twee hebben aangegeven goed op hun plek te zijn bij CWO, en kijken alvast vol vertrouwen uit naar de nieuwe voetbaljaargang.

Charlton dacht nog even aan een voetbalpensioen, maar vond uiteindelijk het spelletje nog veel te leuk om er nu al mee te stoppen. Shardley staat daarentegen pas aan het begin van zijn carrière, en hoopt volgend seizoen nog bepalender te kunnen zijn voor de blauw-witten. ,,Ik wil nog meer doelpunten en assists achter mijn naam zetten. Persoonlijk wil ik me verder door ontwikkelen, en met het team voor promotie spelen.”

Eerder gaven Mike van der Meer, Rick van der Struis, Laurens Cruz, Jeroen van der Swaluw, Rick Pleijsier, Youri Verschoor, Daniël Furtado, Ethem Arslan, Tom van Pelt, Hami Demirturkoglu, Björn Fahmel, Micha Lo-Kioeng-Shioe en Joost Ipenburg al aan ook volgend jaar voor CWO uit te komen. Adnan Bajic vertrekt op zijn beurt naar FC Skilzz. Binnenkort volgt meer nieuws over de overige spelers.

Foto: Mischa Keemink

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl