CWO versterkt zich met Elroy Wijngaarde

Elroy Wijngaarde maakt volgend seizoen de overstap van Neptunus Schiebroek naar CWO. De rechtsback is na vijf jaar Neptunus toe aan een nieuw avontuur en heeft die gevonden in de zaterdagselectie van hoofdtrainer Jeff Stans.

Elroy debuteerde al op 17-jarige leeftijd voor het eerste elftal van Kethel Spaland. In 2018 vertrok hij naar eersteklasser Neptunus. Volgend jaar zal hij zijn kunsten gaan vertonen op ’t Trimpad. Daar hoefde hij niet lang over na te denken, zo zegt Elroy. ,,Vanaf het eerste gesprek met de Technische Commissie had ik gelijk een goed gevoel bij CWO. Ik woonde er vroeger in de buurt en heb er al vaak tegen gespeeld. Ook ken ik al veel jongens uit de huidige selectie. Dat is altijd fijn natuurlijk.”

Totdat hij aan mag sluiten bij de groep volgt hij de blauw-witte Vlaardingers op de voet. ,,De ploeg draait op dit moment bovenin mee, dus promotie naar de eerste klasse behoort nog volop tot de mogelijkheden. Ik kan niet wachten om in de zomer aan te sluiten en mijn steentje bij te dragen aan het mooie project dat hier gaande is.”

Foto: Mischa Keemink

 


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl