VLAARDINGEN- CWO heeft een broodnodige overwinning geboekt op De Zwerver. De blauwhemden wisten na 37 minuten spelen op een 1-0 voorsprong te komen. Van der Struis wist de bal na een goede combinatie binnen te schieten. Lang kon CWO niet genieten van de voorsprong. De gasten wisten na twee minuten namelijk al de 1-1 te scoren. Na rust wist invaller Limon de wedstrijd te beslissen. Hij viel in en zijn eerste balcontact was meteen raak. De Zwerver moest nog met tien man verder na een tweede gele kaart. De Vlaardingers hebben even weer wat lucht en moeten uitkijken voor een nacompetitie plek. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Spirit. Die wedstrijd begint om 15:00 in Oudenkerk aan den IJssel.