Met acht overwinningen uit negen wedstrijden en een indrukwekkend doelpuntensaldo van 63, lijkt het team goed op dreef te zijn. Het is ook mooi om te zien dat Zackaria Doumajid de leiding neemt in het topscorer klassement met 23 doelpunten. Het evenwicht tussen ervaren spelers en jonge spelers draagt duidelijk bij aan het succes, en het frisse voetbal dat ze spelen is een mooie toevoeging aan hun prestaties.
 
Met voormalige spelers van het eerste bij CWO 1 (veld) zoals Stefano Franken, Ta’ha Kadri, Obeida Kadri, Mo Benomar en Armando Mostert is het team de moeite waard om te volgen. Het is altijd speciaal om oud-spelers zo actief betrokken te zien bij het team, waardoor de connectie met de club nog sterker wordt. 
 
Het lijkt erop dat Manasse Labid, Anass Reda en Abdullah Benomar waardevolle bijdragen leveren aan het team, niet alleen door het maken van doelpunten, maar ook door hun algehele samenspel. Het feit dat het elftal als een geoliede machine opereert is dan ook terug te zien in de statistieken van dit elftal. Het belooft veel goeds voor de voortgang van CWO 1 in het zaalvoetbalseizoen.
 
Voor fans lijkt een bezoek aan een wedstrijd in Sporthal Margriet in Schiedam zeker de moeite waard te zijn. De betrokkenheid van deze spelers voegt ongetwijfeld iets extra’s toe aan de beleving.
Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl