Deltasport 10-tal vecht zich naar dik verdiend punt

Na een boeiend spektakel en voor de neutrale toeschouwers een zeer leuke wedstrijd heeft Deltasport een dikverdiend punt uit het vuur gesleept tegen Heinenoord.

Zimmerman was wederom trefzeker voor de Vlaardingers, die met zijn treffer tekende voor de 0-1 ruststand. Na rust kwam Heinenoord fel uit de startblokken en werd Deltasport even met de rug tegen de muur gezet en na wat slordigheden stond het niet veel later alweer 2-1 achter. “toen gingen de voetbal harten open bij de spelers van ons en werd er gestreden als leeuwen,” keek Jaco de Ligt terug op het treffen.

na een onterecht rode kaart voor Edinho pattinama, werd er nog een schepje op gegooid. Met nog 25 min op de klok zorgde wederom Zimmerman dat er een dik verdiend punt mee naar Vlaardingen genomen kon worden. “Dit zegt meer dan genoeg over deze ploeg , 1 groot compliment wederom naar de groep , waar we heel trots op zijn ! Volgende week wacht er weer een loodzware uitwedstrijd naar kloetinge waar we wel met een goed gevoel heen zullen reizen.”

Foto: Jeffrey Groenendijk


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl