Desley de Wolf en Berry de Groot tekenen bij CION

Vlaardingen – Cion is verheugd te melden dat zij de selectie voor volgend seizoen rond hebben. “Berry de Groot & Desley de Wolf stonden al een tijdje op ons verlanglijstje. En we zijn er in geslaagd ze voor de club binnen te halen.” laats technische man van de Vlaardingers, Sebas Verburgh weten.
“De Groot en De Wolf zijn weer herkenbare gezichten voor ons. Met de ervaring die deze jongens hebben in de hoofdklasse (Rijsoord ) gaat het niveau van de spelersgroep weer omhoog.”
De Groot en De Wolf zijn enthousiast over de plannen van de club . “Daar spreekt ambitie uit en daar willen wij graag aan mee werken. Cion staat altijd garant voor gezelligheid en de laatste jaren word deze gekoppeld aan prestaties. Voor ons ideaal om zo  onze laatste jaren als actief voetballer bezig te zijn. We kijken uit naar de start van de competitie in de 2de klas . Want stiekem hopen we wel dat ook de KNVB inziet dat Cion daar hoort . Met een voorsprong van 12 punten in de 3de klasse D waren zij de terechte kampioen.”

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl