Dirk Kuyt kiest voor trainerschap buiten Feyenoord

Dirk Kuyt vertrekt bij Feyenoord om zich verder te kunnen ontwikkelen als coach en heeft zijn contract in onderling overleg beëindigd. Technisch directeur Frank Arnesen had Kuyt komende zomer graag in een functie voor de club behouden, maar de oud-aanvoerder heeft de clubleiding laten weten dat het beter is voor zijn ontwikkeling om een ander pad te volgen. Na het beëindigen van zijn succesvolle spelersloopbaan en twee jaar trainer te zijn geweest binnen de Feyenoord Academy, keek en liep Dirk Kuyt de afgelopen 1,5 jaar op vele plekken in de Feyenoordorganisatie mee. Die ervaringen vindt hij waardevol voor zijn toekomst. Nu wil hij ook buiten de Feyenoordorganisatie werken aan zijn ontwikkeling.

Kuyt zegt: ‘Iedereen weet wat Feyenoord voor mij betekent en ik heb ontzettend veel ervaring kunnen opdoen bij de club de afgelopen jaren. Ik weet dat onze wegen ooit weer gaan kruisen, maar voor nu vind ik het belangrijk om mijn pad juist elders te vervolgen.  Daarin volg ik mijn gevoel.’’

Frank Arnesen respecteert de keuze van Kuyt: ‘Als mens en als trainer heb ik Dirk heel hoog zitten. Dirk heeft besloten zijn eigen weg te volgen en dat is zijn goed recht. We wensen hem alle succes bij de volgende stap in zijn loopbaan. En wie weet komen wegen ooit weer samen waar ze nu scheiden.’

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl