Dogan Corneille verlengt bij Excelsior Maassluis

Hoofdtrainer Dogan Corneille heeft zijn contract bij Excelsior Maassluis voor minimaal één seizoen verlengd. De oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Tricolores en bereikte woensdag overeenstemming met de club.

Na het pas laat aangekondigde vertrek van Jeroen Rijsdijk naar Sparta Rotterdam werd Corneille in mei aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Tot heden bevalt het huwelijk tussen de 44-jarige Limburger en Excelsior Maassluis meer dan goed. Reden genoeg om dus nog minimaal één seizoen door te gaan met elkaar. Zo vindt ook Corneille. ”In het afgelopen half jaar is me duidelijk geworden dat de club en ik prima bij elkaar passen.”

Onder Corneille is de hoofdmacht een stuk aanvallender gaan voetballen wat leidt tot attractief voetbal. Op dit moment speelt Excelsior Maassluis keurig mee in de middenmoot van de Tweede Divisie en heeft het tot nu toe 22 punten uit 15 wedstrijden bij elkaar gespeeld.

Daarnaast liet Corneille ook al diverse talenten uit de eigen jeugdopleiding debuteren. ”Het is een genot om met deze selectie, dat bol staat van jong talent, te kunnen werken. Er zit nog heel veel rek en toekomst in deze ploeg en ook daarna staan er weer enkele lichtingen te trappelen om richting de hoofdmacht door te stomen. Dit alles in combinatie met de perfecte samenwerking met staf, technisch management team, bestuur en de vele vrijwilligers maakte dat ik niet lang hoefde na te denken om te verlengen.”

Bron: Excelsior Maassluis
Foto: Mischa keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl