Drie eredivisiewedstrijden op zaterdag vervroegd

De Eredivisiewedstrijden FC Emmen – AZ, sc Heerenveen – Vitesse en PEC Zwolle – RKC Waalwijk van zaterdag 6 februari worden vanwege de verwachte winterse weersomstandigheden verplaatst naar een vroeger tijdstip.

De weersverwachting voor komend weekend is dat het langdurig en veel gaat sneeuwen met kans op ijzel. Ondanks dat er zonder publiek wordt gespeeld, wordt er in het geval van extreem weer uiteraard ook altijd rekening gehouden met de spelers en anderen die wel naar het stadion moeten komen en de omstandigheden op de velden om te kunnen voetballen.

Daarom is in overleg met de clubs en ESPN besloten om de wedstrijden FC Emmen – AZ te vervroegen naar 14.00 uur, sc Heerenveen – Vitesse naar 16.30 uur en PEC Zwolle – RKC Waalwijk naar 14.00 uur.

Overzicht wedstrijdwijzigingen

Wedstrijd Datum Nieuwe tijd
SC Heerenveen – Vitesse Zaterdag 6 februari 21.00 uur 16.30 uur
FC Emmen – AZ Zaterdag 6 februari 20.00 uur 14.00 uur
PEC Zwolle – RKC Waalwijk Zaterdag 6 februari 18.45 uur 14.00 uur

De wedstrijd PSV – FC Twente (16:30 uur) wordt, net als de twee wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie (FC Den Bosch – de Graafschap om 14:00 uur en MVV – NEC om 16:30 uur), gespeeld op het oorspronkelijk vastgestelde tijdstip. Over de betaald voetbalwedstrijden van zondag 7 februari wordt zaterdag meer duidelijkheid gegeven.

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl