DVO’32 naar 2e ronde districtsbeker na winst op SNS

Vandaag in Stad aan het Haringvliet moest DVO’32 de 3e wedstrijd in de poulefase van de districtbeker afwerken. Met 6 uit 2 volstond een gelijkspel om de 2e bekerronde te bereiken , welnu dat lukte, DVO had gaandeweg de wedstrijd minimaal 80 a 85% balbezit, kreeg 12 corners en speelde haast alleen op de helft van de tegenstander, het had wel wat weg van een handbalwedstrijd alles rond de cirkel.

Echter SNS verdedigde zeer compact en gaf haast geen ruimte weg zodat de Vlaardingers zich steeds klem liepen in de drukte. Zelfs toen DVO met 11 tegen 10 kwam te spelen ( rood voor SNS zijn nummer 12 na een flinke charge op Nick Rutten )  wist de equipe van oefenmeester Ben Hoogwerf de opening niet te vinden. Gevaarlijk voor het hok van doelman Mario Stark werd het echter nooit. 1 enkele keer en toen stond het al 0-1 voor DVO’32 na een prachtige vrije trap van Floris Keizerwaard die het leder subliem in het kruis deponeerde mocht de thuisploeg zich beklagen toen Nick Rutten de bal ongelukkig tegen zijn arm kreeg in het 16 meter gebied.

De leidsman wuifde de protesten echter terecht weg, je kan je arm niet ineens amputeren, dus allah. Diezelfde Nick Rutten kopte de 0-2 uit een corner van Tim van der Hoeven op het scorebord en dat was het dan wel,het was vandaag best wel een lastig potje tegen een opponent die weigerde te voetballen en zich helemaal ingroef.  Maar de winst is toch daar en dat was verdiend.  DVO lijkt klaar voor de competitie, te beginnen volgende week zaterdag aan de marathonweg tegen vv.Rhoon.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl