Ook in speelronde 4 heeft DVO’32 de volle buit gepakt; op eigen veld was het team van trainer Raymond de Romph uiteindelijk te sterk voor opponent RHS. De cijfers waren wederom duidelijk: 4-1. Ondanks dit ruime verschil verliep de wedstrijd wel wat minder soepel dan in de voorgaande wedstrijden.
Na een twee dotten van kansen binnen een minuut (de 5e minuut) voor Robin den Breems, was het nog geen minuut later aan de andere kant RHS- spits Jochem Vlemmings die, dit na een onachtzaamheid in de Vlaardingse- defensie, wel het net wist te vinden: 0-1. Hierna ging DVO’32 uiteraard op zoek naar de gelijkmaker, maar het diende wel waakzaam te zijn voor de counters van RHS. Nadat een vrije trap van Arij van Bree door RHS- sluitpost Boom ternauwernood tot een hoekschop werd verwerkt, viel de gelijkmaker uiteindelijk toch toen Floris Keizerwaard uit een vrije trap van de rechterzijde Boom kansloos liet. Tot aan de thee werd er niet meer gescoord.
Na de pauze kopte Gert Jan van der Veen in de 53ste minuut de 2-1 op het scorebord, dit na een prima aangesneden voorzet van Yamal Ernst. De thuissupporters gingen er eens goed voor ‘zitten’, maar kwamen vooralsnog bedrogen uit, hoewel er zich zeker nog mogelijkheden voordeden. De thuisploeg diende echter wel alert te blijven, want de bezoekers toonden zeker de wil om tot een beter resultaat te komen.
Het verzet werd pas in 89ste minuut gebroken toen invaller Wilson Iyawe een rebound (na een vrije trap van Van Bree) goed inschatte: 3-1.
In de extra tijd wist een andere invaller de eindstand op 4-1 te bepalen; het was invaller Rick van Haren die met een fraaie schuiver de verre hoek wist te vinden.

Door: Leo Kattestaart


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl