DVO’32 zoekt hoofdtrainer selectie

DVO’32 zoekt een hoofdtrainer voor het seizoen 2022/2023 voor de selectie. DVO’32 speelt momenteel in de 3e klasse C.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • De hoofdtrainer geeft leiding aan de technische staf van het eerste elftal / de selectie.
  • De hoofdtrainer verzorgt de trainingen van de selectie en coacht het eerste elftal tijdens wedstrijden.
  • De hoofdtrainer toont interesse in spelers uit overige elftallen en onderhoudt nauwe contacten met trainers/leiders van deze elftallen.
  • De hoofdtrainer vertegenwoordigt DVO 32 intern en houdt hier rekening mee in gedrag, communicatie.


Profiel van de ideale kandidaat (geprioriteerd)

  • De trainer/coach is minimaal in het bezit van het diploma UEFA B (TC2) geldige licentie. De hoofdtrainer is gericht op verzorgd voetbal en weet, in samenwerking met een assistent trainer, voldoende draagvlak en binding te creëren onder en met de spelers.
  • De trainer heeft voldoende oog voor de verenigingscultuur, waarin naast prestaties gezelligheid en saamhorigheid een grote rol speelt.
  • De hoofdtrainer is een people manager en weet wat er gevraagd wordt bij het binden en behouden van spelers.
  • De hoofdtrainer maakt gemakkelijk contact, legt verbinding en is sociaal en empathisch in de contacten met vrijwilligers, (bestuurs)leden en sponsoren.

Over DVO’32
DVO’32 is een vereniging waarbij gezelligheid, plezier en prestatie hand in hand gaat en heeft vooral dankzij veel vrijwilligers een prachtig en mooi verzorgd voetbalcomplex.  De clubkleuren zijn zwart-wit.

De ideale hoofdtrainer is in staat om snel binnen de vereniging ‘opgenomen te worden’ door aanwezig te zijn tijdens evenementen en op andere momenten. Zodanig dat hij enerzijds snel bekendheid geniet binnen de vereniging en anderzijds een beeld krijgt van ‘wie-wie’ is binnen de vereniging. Met als doel direct binding te krijgen tussen vrijwilligers en overige leden binnen de club en de selectie.

Voorwaarden
DVO’32 gaat een contract aan van één jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Contact
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Rien van der Veen (bestuurslid voetbalzaken via voetbalzaken@dvo32.nl). Uw sollicitatiebrief kunt u richten aan: voetbalzaken@dvo32.nl.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl