Ed Van Troost, Marc Verhaeren en Dennis Sala verlengen bij Kethel Spaland (zo)

Nadat eerder hoofdtrainer Ronald van der Zalm aangaf te verlengen bij de zondag voetballers van Kethel spaland. Hebben ook de assistenten Ed van Troost, Marc Verhaeren en Dennis Sala aangegeven langer op Sportpark Willem Alexander te vertoeven.

Daarnaast hebben ook Ed van Beek (verzorger), Geert Lourens (leider), Mitchel den Brinker en Robin Tettero (teammanager) en André van Leeuwen (grensrechter) aangegeven langer actief te blijven voor het 1e zondag elftal van Kethel Spaland. Bij het 2e elftal zullen ook volgend seizoen weer de bekende gezichten te zien zijn in de staf Wim van Dijk (leider), Nick van Leeuwen (verzorger) en Henk de Bruin (grensrechter). André de Ket blijft verantwoordelijk voor de keepers.

Ed van Troost: “De zondag afdeling heeft zich door groei op het nieuwe complex ontwikkeld tot een stabiele factor binnen onze vereniging. Kethel Spaland laat zien dat prestatief voetbal op zowel zaterdag en zondag mogelijk is. Met 10 senioren elftallen op zowel zaterdag en zondag zijn wij als vereniging uniek in de regio. Als trainer van zondag 2 wil ik samen met de overige stafleden proberen het komende seizoen de jonge selectie naar een hoger plan te tillen. Dit betekent dat wij met het 1ste elftal mee willen doen om promotie in de 3e klasse en met het 2e elftal stabiel willen presenteren in de 2e klasse. Ik kijk met veel positiviteit uit naar het komend seizoen en hoop dat we een volledig Corona vrij seizoen kunnen draaien.”

Voorzitter Marco Konter: “Mooi om te zien dat de staf van Kethel Spaland zondag een stabiele, ervaren basis toont voor het volgende seizoen. Daar ben ik erg blij mee.”

Bestuurslid voetbaltechnische zaken Ronald Scholte: “Uiteraard zijn wij blij dat gehele organisatie rond de zondag selectie intact blijft. Dit zegt genoeg over de samenwerking en bereidheid om met elkaar iets neer te willen zetten. Ik zie het zeker niet als vanzelfsprekend, maar echt verrast ben ik niet. Al jaren zetten desbetreffende zich in voor onze mooie club. Of het nu zondag is of zaterdag wij hebben redelijk de luxe dat er altijd weer mensen binnen de club opstaan. Als voormalig trainer weet ik hoe belangrijk het is om een stabiele organisatie te hebben.”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl