Eerste editie Schiedams kampioenschap beachsoccer groot succes

Schiedam – Afgelopen zondag vond op de Maasboulevard in Schiedam de eerste editie van het Schiedams kampioenschap beachsoccer plaats.
Ruim 20 jeugdploegen van de Schiedamse voetbalploegen verdeeld over 3 categorieën streden op “soutbeach , het 6-daagse beachevenement dat dit jaar voor de derde keer wordt gehouden in de jeneverstad, ”om de prestigieuze eer.
In de F categorie ging de titel naar Excelsior’20 dat in de finale te sterk was voor voor de leeftijdsgenoten van SVV. De E -categorie werd een broederstrijd tussen de beide teams van Excelsior’20 waarbij het tweede team uiteindelijk aan het langste eind trok. De finale tussen de oudste jeugdploegen werd gewonnen door KethelSpaland dat in de eindstrijd afrekende met PPSC.
Het evenement werd geopend door topt tafeltennisster Britt Eerland die uit handen van wethouder Stam de zogenaamde regenboogveter ontving, de veter die staat voor respect en acceptatie in de sport.
“Het aantal deelnemende ploegen en aantal toeschouwers overtrof onze stoutste verwachtingen. We gaan hier zeker op voortborduren, zeker als je ziet hoeveel plezier een ieder hier aan heeft beleefd.” Aldus Mischa Keemink namens een tevreden organisatie.

Foto Mischa Keemink

 

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie