EL: Feyenoord verkoopt 25000 passe-partouts

Rotterdam – Ruim twee weken voor de eerste thuiswedstrijd in de groepsfase van de Europa League heeft Feyenoord al 25.000 passe partouts verkocht. Supporters met een passe-partout zijn verzekerd van toegang tot de drie Europese thuiswedstrijden tegen FC Porto, BSC Young Boys en Rangers FC.

De verkoop van passe-partouts ging op vrijdag 6 september van start voor seizoenkaarthouders. Zij hadden vanaf die dag de mogelijkheid hun eigen plek terug te kopen of te verplaatsen naar een ander vak.

Vanaf morgen (woensdag) kunnen ook Legioen-leden en Junioren Kameraadjes zich verzekeren van een plek in De Kuip bij de Europese thuiswedstrijden. Zij kunnen vanaf 18:00 uur tot en met donderdag 26 september 23:59 uur vier passe-partouts per lidmaatschap bestellen. Tot zaterdag 21 september 08:59 uur profiteren ze bovendien van voorrang en 20% korting.

Lidmaatschap

Het is niet mogelijk om van de komende voorrangsperiode te profiteren indien je nog geen Legioen-lid of Kameraadje bent óf nu nog lid wordt. Wil jij bij het volgende kaartverkoopmoment voor thuiswedstrijden, bijvoorbeeld tegen PSV, ook voorrang? Word dan lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (leeftijd 12 t/m 14 jaar).

Meer informatie

Een overzicht van de verkoopperiodes en meer informatie over de kaartverkoop voor de Europa League vind je op Feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie. Klik hier om direct naar de Online Ticketshop te gaan.

Bron: Feyenoord.nl
Foto: Mischa Keemink

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl