Elia: ‘Bedankt alsof ik een of andere zwerver ben’

Eljero Elia wil nog altijd graag zijn rentree in De Kuip maken. Aan het begin van het seizoen meldde de zaakwaarnemer van Elia zich bij Sjaak Troost maar kreeg te horen dat Feyenoord Elia niet nodig had.

’Toen ik bij Feyenoord kwam koos Troost niet voor de jeugd en wilde hij me wél hebben en begin dit seizoen bedank je me alsof ik een of andere zwerver ben, die helemaal niks voor de club heeft betekend,’ stelt Elia tegenover VTBL.

Elia laat zich echter niet uit het veld slaan en hoopt komend seizoen, als zijn contract in Turkije afloopt, alsnog op een transfer naar Feyenoord. ‘Ik wil mijn liefde voor Feyenoord niet door één iemand laten belemmeren.’

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl