Emanuel Emegha tekent bij Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam heeft Emanuel Emegha gecontracteerd. De zeventienjarige aanvaller tekende gisteren voor aanvang van de wedstrijd Sparta Rotterdam – FC Emmen een contract voor drie seizoenen op Het Kasteel.

‘We geloven in de potentie van Emanuel’, vertelt hoofd opleiding Dolf Roks. ‘We belonen zijn ontwikkeling door hem een contract aan te bieden en door te schuiven naar Jong Sparta, waar hij vorige maand al zijn debuut maakte in de Tweede Divisie. We zijn blij dat de club, samen met zijn begeleiding, een traject heeft kunnen uitstippelen en hij de komende drie seizoenen voor Sparta speelt. Ondanks zijn jonge leeftijd, hij mag officieel nog voor de Onder 17 uitkomen, maakt hij dit seizoen al indruk én goals voor de Onder 19. Het vroegtijdig doorschuiven naar een hoger team is een bevestiging van zijn ontwikkeling.’
Hieronder treft u het interview met Emanuel Emegha over zijn contractondertekening. Klik hier voor een uitgebreidere reportage die vorige maand gemaakt is over de talentvolle aanvaller.

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl