Eredivisiedebuut Feyenoord (vr): ‘2000 tickets en coronatoegangsbewijs’

De kaartverkoop voor de eerste officiële thuiswedstrijd van Feyenoord Vrouwen 1 is gestart. Het dit seizoen debuterende vrouwenelftal speelt op vrijdag 3 september om 19:30 uur de eerste competitiewedstrijd ooit op Varkenoord. De tegenstander is sc Heerenveen Vrouwen 1.

Voor het historische duel zijn 2.000 tickets verkrijgbaar. Deze zijn voor alle supporters te bestellen voor vijf euro per stuk. Kinderen t/m 12 jaar en toeschouwers vanaf 66 jaar betalen € 2,50.

Op vrijdag 3 september is het sportcomplex aan de Olympiaweg vanaf 18:00 uur geopend voor publiek. Bezoekers met een ticket hebben vrije plaatskeuze voor de op tribunes of rondom het veld, afhankelijk van beschikbaarheid. Op de dag zelf is er, mits beschikbaar, kaartverkoop bij de loketten van Service & Tickets naast De Kuip.

Voor het bezoeken van deze wedstrijd dien je naast een geldig wedstrijdticket ook in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp of via Coronacheck.nl. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen. Mondkapjes en het houden van 1,5 meter afstand zijn niet verplicht.

Foto: John Groenenweg

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl