Eregalerij: Handballers DWS C1 Landskampioen

Boekel – Op zaterdag 30 april hebben de handballers heren C1 van de Schiedamse handbal vereniging DWS het landskampioenschap breedtesport behaald. Op het goed bezette toernooi, dat in het Brabantse Boekel gehouden werd, speelden de Schiedamse jongens in de categorie geboortejaar 2001 -2002, een bijzonder sterk toernooi. Na probleemloos door de voorrondes te zijn gekomen waren de Schiedammers in de winnaarspool een maat te groot voor de Limburgse teams van BEVO en Sittardia. In de finale werd uiteindelijk het sterke Unitas uit het Drentse Rolde met 10-7 verslagen.

Het succesteam van trainer Koen van Schie mag zichzelf hiermee, na dit jaar op de eerste plaats in de landelijke hoofdklasse geëindigd te zijn én de winst in het roemruchte Aalsmeer toernooi behaald te hebben, ook landkampioen noemen. De jonge trainer, die het team nu vier jaar onder zijn hoede heeft gehad, heeft een ijzersterk team gesmeed. Van Schie: “bij dit team valt alles op de juiste plek. Het team is compleet op alle fronten. Zowel mentaal als technisch zijn alle aanvallende en verdedigende posities goed bezet. Daarnaast staat er een uitstekende keeper. Dit is het seizoen geweest waar we naar toegewerkt hebben, waar alles op zijn plek gevallen is. We hebben alles gewonnen wat we konden winnen. Ik ben ongelooflijk trots op mijn jongens.

Dit is naast het succes van de jongens ook een groot compliment aan de jeugdopleiding van DWS. Hiernaast hebben we een paar fijne sponsors die er voor zorgen dat we altijd goed voor de dag kunnen komen.

 

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie