Erkenning voor jeugdopleiding Excelsior Maassluis

Vorige week heeft Marco Bravenboer, Hoofd Jeugdopleiding Excelsior Maassluis, uit handen van de KNVB het certificaat regionale jeugdopleiding gekregen. Hiermee erkent de KNVB de kwaliteit van alle aspecten van de jeugdopleiding van Excelsior Maassluis. Het is een terechte waardering voor iedereen in de vereniging die zijn of haar steentje bijdraagt aan de ontwikkeling van onze jeugdleden. Het certificaat is drie jaar geldig en wordt in Nederland aan enkele tientallen van de 3.000 duizend verengingen toegekend.

“Gezien het beperkte aantal toekenningen is het een erkenning voor de club en een waardering voor iedereen die zich inzet voor onze jeugd. Het is een geweldige eer voor al onze vrijwilligers en staf ,” aldus voorzitter Hans de Leeuw. “Aan deze toekenning is een uitgebreide onafhankelijke toetsing voorafgegaan, waarbij alle onderdelen van de jeugdopleiding zijn bekeken. Van diploma’s van trainers en trainingsprogramma’s tot de jaarplanning in de jeugd en vele andere zaken.”

“Voor ons is het goed om te zien waar we staan, wat goed gaat en aan welke punten we kunnen werken om dit te verbeteren. Een belangrijke mijlpaal en bevestiging van de goede weg die we de afgelopen jaren zijn ingeslagen.”

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl