Europacup honkbal : Win nu kaarten !!

 

image

Rotterdam – De beste Europese honkbalclubs strijden vanaf dinsdag 2 juni om een plaats in de European Champions Cup. Jij kunt daar bij zijn!  Waterweg Sport geeft gratis kaarten weg. Doe ook mee!

Van dinsdag 2 tot en met zondag 7 juni ontvangt Curaçao Neptunus onder meer de landskampioenen uit Frankrijk, Duitsland en Tsjechië. Vanuit Italië komt het sterke ASD Rimini, drie keer op rij finalist in de Italian Baseball League en vorig jaar nog tweede tijdens de European Champions Cup.

Curaçao Neptunus is er alles aan gelegen om zich in eigen huis voor het eerst te plaatsen voor de European Champions Cup. Kaarten voor de Europa Cup kun je kopen aan de kassa van het Neptunus Familiestadion. Maar je maakt nu ook kans op gratis toegangskaarten. Waterweg Sport geeft per dag 2 x 2 tickets weg voor de avondwedstrijden op dinsdag tot en met vrijdag. In totaal worden daarmee dus16 kaarten weggegeven.
Stuur voor 27 mei een mailtje naar info@waterwegsport.nl en maak kans op twee toegangskaarten. Geef ook de dag van jouw voorkeur op. Uit alle inzenders worden per dag twee deelnemers geloot.

Voor en-achternaam (verplicht)​
Woonplaats (verplicht)​
Leeftijd​
E-mailadres (verplicht)​
Voor welke dag wil je kaarten winnen? (verplicht)​

Actievoorwaarden:
· Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
· Per persoon kan slechts eenmaal worden deelgenomen
· De prijs is niet inwisselbaar.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl