EVG TV: Het televisieplatform zonder investering voor elke sportvereniging!

Onlangs lanceerde we EVG TV – confrontatieschermen en narrowcasting in één. Want schermen leveren om camerabeelden terug te zien of bezoekers te confronteren met het feit dat camera’s draaien, dat deden we al jaren. Maar dat ditzelfde scherm perfect ingezet kan worden voor narrowcasting is nieuw. Presenteer je sportschool, bedrijf, winkel of club en hou je klanten of leden op de hoogte van ins en outs. Doordat EVG TV ook nog eens een fantastisch advertentieplatform biedt, kun je de kosten laag houden of er zelfs geld mee verdienen.

De voordelen van EVG TV op een rij

 • Informeert en vermaakt je klanten/gasten/bezoekers of leden
 • Confronteert kwaadwilligen
 • Advertenties van jezelf of sponsoren een platform bieden
 • Inhoud reclame-slides zelf bepalen
 • Een veilig gevoel bij gasten en medewerkers
 • Uitstekende aanvulling op je beveiliging
 • Geen investering nodig
 • All-in maandbedrag, inclusief service en onderhoud

EVG TV informeert

Via EVG TV kunt je communiceren met je gasten, klanten of leden. Het weekmenu, wie staat er achter de bar, de speeltijden, ‘personeel of vrijwilligers gezocht’, alles kan en mag. Je bent
altijd actueel en het is wel zo effectief.

EVG TV confronteert

Camera’s in je zaak kunnen kwaadwilligen afschrikken, maar een confrontatie scherm doet daar nog schepje bovenop. Als je ziet dat er camera’s aanwezig zijn zul je je wel twee keer bedenken voordat je iets doet in zo’n zaak. EVG TV is dus niet alleen leuk maar ook nog nuttig.

EVG TV adverteert

Je gasten, klanten of leden wil je vertellen wat je doet. Wat je verkoopt, wat de aanbiedingen zijn. Dat kan via kranten, social media enzovoort. Maar niets is effectievere dan ‘vertellen op het moment’ dat ze al ter plaatse zijn.
Dus de wijn van de maand, het nieuwe biertje, de kleding die in de aanbieding is of gewoon een leuk filmpje van een merk dat je verkoopt. EVG TV adverteert voor jou, maar je mag natuurlijk ook ‘zendtijd’ aan derden geven of verkopen.
Wil een leverancier op jouw schermen? Of misschien wel je buurman? Prima toch? Samen draag je de lasten en ontstaat een win/win situatie.

EVG TV verbindt

Hoe leuk is dit, foto’s van je elftal, foto’s van een feestje of nog leuker; filmpjes. Een wedstrijdverslag met foto’s of een intro van je eigen mensen. Via EVG TV praat je heel direct met iedereen die bij jou langskomt. Je verbindt mensen met elkaar.

EVG TV vermaakt

Via dit medium kan je leuke filmpjes van je favoriete elftal laten zien, stukjes van een modeshow. Iedereen die even een moment heeft kan lekker even genieten van de leuke filmpjes en slide shows die we op jouw kanaal zetten. Niet alleen nuttig maar ook nog entertainment.

Investeren is niet nodig; voor € 39,95 per maand kun je al een EVG TV neerzetten!

Dit is inclusief:

 • Multifunctioneel TV-scherm 32 inch
 • Narrowcasting
 • Uw eigen account in onze EVG TV omgeving
 • Software updates

*) kosten voor het ophangen van schermen en/of beugels ZIE PRIJSLIJST

Wat kan EVG TV voor uw bedrijf of vereniging betekenen? Klik hier om contact met ons op te nemen.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl