Excelsior ’20 en Henk de Zeeuw na dit seizoen uit elkaar

Schiedam – Het bestuur van Excelsior ’20 en Henk de Zeeuw hebben in gezamenlijk overleg besloten de huidige samenwerking niet te verlengen voor het seizoen 2020 – 2021.

“Ondanks de prettige samenwerking met elkaar en de positieve ontwikkeling die wij zien bij spelers en het team, verschillen wij van opvatting over de visie op de lange termijn. Wij wensen Henk al het goeds en heel veel succes met zijn rol binnen ADO Den Haag, een volgende club en in zijn verdere carrière. Excelsior ’20 en Henk gaan in goede harmonie en met veel respect voor elkaar het seizoen afmaken, met hopelijk nog een mooi competitieslot in het verschiet.”  laten de Thurledebewoners weten.

Ambitie
De fanatieke en vaak luidruchtig langs de lijn meelevende oefenmeester is na een gesprek met het voetbalbalbestuur van de zondagtweedeklasser tot de conclusie gekomen om na één seizoen een punt te zetten.  ,,Mijn doel en mijn visie,” aldus een ietwat teleurgestelde Henk de Zeeuw, ,,waren niet diezelfde als van het voetbalbestuur. Met een dunne selectie kom je met blessures al gauw in de problemen. Nu is
Dave Roozen weer lang uitgeschakeld. We begonnen het sezoen sterk, maar in de maand november behaalden we één punt.”
De conclusie is dat de ambitieuze trainercoach zijn ei niet kwijt kan bij de Thurledeclub en dat hij met zijn Uefa A-licentie meer wil neerzetten. ,,Maar natuurlijk wil ik het seizoen gepast afmaken en daar zijn nog volop mogelijkheden voor.”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl