Excelsior en Roda JC in evenwicht in eerste ronde Play-Offs

ROTTERDAM – Excelsior Rotterdam is er niet in geslaagd om een 2-0 voorsprong over de streep te trekken in het Play-Off duel met Roda JC. De Rotterdammers begonnen sterk, maar zag de Limburgers binnen 2 minuten langszij komen. Hierdoor wacht de Kralingers nog een hete return in Kerkrade.

Excelsior startte geweldig aan het eerste thuisduel dat de Kralingers naar promotie moet leiden. Al na negen minuten stond Kenzo Goudmijn aan het einde van een prachtige Rotterdamse aanval. Aan het einde van de eerste helft werd het ook nog 2-0. Reuven Niemeijer werd onregelementair afgestopt, waarna Dallinga de strafschop onberispelijk binnenschoot. Zo ging Excelsior met een comfortabele voorsprong de rust in.

Deze comfortabele voorsprong waren de Rotterdammers echter binnen twee minuten kwijt. Eerst was het een prachtig schot van Vente dat de aansluitingstreffer voor de Limburgers betekende, en een luttele minuut later stond Marzo aan het einde van een Roda JC aanval waarbij de verdediging van Excelsior er niet goed uitzag. Zo moet Excelsior nog aan de bak in Limburg. Dit duel staat aanstaande zaterdag op het programma.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl