Excelsior: ‘Geen verkoop losse tickets; gouden seizoenskaarthouders hebben voorrang’

Vanaf 1 augustus is het weer toegestaan toeschouwers in de stadions te ontvangen. Om zoveel mogelijk bezoekers veilig te kunnen ontvangen, is door het KNVB een protocol opgesteld aan de hand van de maatregelen van het RIVM.

Op dit moment zijn wij druk bezig om de stadionbezetting op een zo veilig en creatief mogelijke manier in te vullen. Omdat wij rekening moeten houden met anderhalve meter afstand tussen de bezoekers zorgt het spelen van wedstrijden met een beperkt publiek voor de nodige uitdagingen.

Hierbij informeren wij jullie alvast over een aantal punten waarmee we rekening moeten houden, zolang de maatregelen van het RIVM gelden.

  • Seizoenkaarthouders en sponsors met een Gouden Seizoenkaart (full support) hebben voorrang op houders van reguliere seizoenkaarten. Vooralsnog zullen wij geen losse tickets verkopen voor onze thuiswedstrijden.
  • Bezoekers van onze thuiswedstrijden moeten er rekening mee houden dat zij mogelijk niet op hun gebruikelijke plek kunnen plaatsnemen. Uiteraard mogen families wel bij elkaar zitten, daar houden wij bij het inrichten van de tribunes rekening mee.
  • Als blijkt dat we niet alle seizoenkaarthouders en sponsors kunnen toelaten, dan zullen wij een eerlijk selectiebeleid toepassen, waardoor iedereen evenveel wedstrijden kan bijwonen.
  • Niet alleen op de tribune, maar ook bij het betreden van het stadion moeten we rekening houden met de richtlijnen van het RIVM. Daarom gaan wij werken met tijdsloten waarbinnen mensen het stadion moeten betreden. Als je een tijdslot krijgt toegewezen, verzoeken wij je hieraan te houden.
  • Iedere bezoeker die een wedstrijd bezoekt moeten wij registreren inclusief op welke stoel iemand zit. Ook zijn wij verplicht een gezondheidscheck uit te voeren.

Wij zijn erg blij dat we straks weer publiek mogen ontvangen, maar om dit in goede banen te leiden doen we wel een dringend beroep op ieders verantwoordelijkheid. Zoals jullie van ons gewend zijn zullen wij er alles aan doen een zo optimaal mogelijke wedstrijdbeleving voor alle bezoekers te creëren!

De komende weken zullen wij tot een gedetailleerde uitwerking over gaan en jullie op de hoogte houden van onze plannen en bijbehorende richtlijnen.

Foto: Ruben Zegers

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl