Excelsior huurt aanvaller van Tottenham

De Engelse aanvaller Marcus Edwards wordt per direct toegevoegd aan de selectie van Excelsior Rotterdam. De negentienjarige Edwards wordt gehuurd van Tottenham Hotspur FC. Hij maakt sinds zijn achtste deel uit van de jeugdopleiding van de Londense club.

Prettige sfeer

,,Toen ik hoorde over de belangstelling hoefde ik daar niet lang over na te denken’’, zegt Marcus Edwards. ,,Ik volg de Nederlandse competitie al langer en ik denk dat het voetbal hier bij mij past. Van Excelsior wist ik eerlijk gezegd nog niet zo veel, maar ik heb het een en ander opgezocht en wat ik heb gelezen, sprak me erg aan. Ik moet nog kennismaken met iedereen, maar ik voel me al welkom. Er hangt een prettige sfeer bij deze club.’’

Foto: Ruben Zegers


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl