Excelsior in balans met Telstar in spektakelstuk

ROTTERDAM – Ondanks de wisselvalligheid van Excelsior dit seizoen is vrijwel geen enkel duel van de ploeg van Monitz saai te noemen. Ook tegen Telstar viel er op Kralingen weer genoeg te beleven. Uiteindelijk leverde het doelpuntijke duel geen winnaar op: 3-3.

Telstar begon sterk aan het duel in het Van Dongen en de Roo stadion. De bezoekers uit Velzen Zuid kregen onder andere via Karchouch een grote kans om de score te openen. Uiteindelijk werd het alsnog 0-1 voor de Witte Leeuwen, omdat Pattynama op Van Basten-achtige wijze raak schoot. Dit bleek ook de ruststand.

De tweede helft leverde echter pas echt spektakel op. Binnen een kwartier had Excelsior de achterstand namelijk omgezet in een voorsprong. Omarsson was verantwoordelijk voor beide doelpunten. Niet veel later maakte Karchouch echter alweer gelijk, waarna de Kralingers een handje werden geholpen door Korpershoek, die de bal in eigen doel werkte. Glynor Plet zorgde een kwartier voor tijd dat beide ploegen een punt overhielden aan het duel in Rotterdam, waarbij een doelpunt van Excelsior in de slotfase nog wel afgekeurd werd wegens buitenspel.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Leon van Voorst

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl