Excelsior in slotfase onderuit in topper

BREDA – Excelsior heeft tijdens het avondje NAC geen punten over gehouden. De ploeg van trainer Monitz ging op bezoek in Breda in de slotfase onderuit en ziet de directe concurrent daardoor drie punten uitlopen.

Beide ploegen begonnen aftastend aan het duel en een duidelijke betere ploeg was er niet. Zowel NAC als Excelsior hadden aanvankelijk moeite om kansen te creëren. De thuisploeg stichtte een aantal maal gevaar met schoten van afstand, maar de grootste kans in de eerste helft was voor de Kralingers. Het schot van Mendes Moreira was echter een prooi voor doelman Nick Olij.

In de tweede helft werd het duel uiteindelijk op prachtige wijze opengebroken door Ilic, die zichzelf knap vrijspeelde en zijn uithaal snoeihard in de kruising zag verdwijnen. Toch kon NAC niet lang genieten van de voorsprong, want een wakker geschrokken Excelsior kwam via Omarsson al snel terug in de wedstrijd. De IJslandse invaller tikte een voorzet van Mendes Moreira binnen. Zo leek Excelsior toch op weg naar een punt, maar Van Hooijdonck maakte in de slotfase toch nog de winnende voor NAC. In de slotfase kreeg Luigi Bruins tot overmaat van ramp ook nog een rode kaart.

Door de nederlaag zakt Excelsior naar de vierde plaats in de Keukenkampioen divisie. De ploeg haalde tot nog toe 13 punten.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Leon van Voorst

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl