Excelsior in spektakelstuk onderuit tegen Almere City

ROTTERDAM – Waar Excelsior vorig seizoen al bekend stond als spektakelploeg, trekken de Rotterdammers deze lijn in het huidige seizoen rustig door. Ook zondagmiddag werd er weer flink gescoord in het Van Dongen en De Roo stadion. Helaas voor Excelsior scoorde Almere City twee maal meer: 4-6.

Uiteraard was het duel voor de neutrale toeschouwer om van te smullen. Al vroeg in het duel kwam Almere City op voorsprong, maar daarna wisten de Kralingers drie maal achtereen het net te raken. Niemeijer en man in vorm Omarsson waren verantwoordelijk voor de 3-1 voorsprong.

Helaas voor Excelsior wist Almere City de achterstand nog voor rust in een voorsprong om te zetten. Hammouti, Margaritha en Verheijdt waren verantwoordelijk voor de doelpunten van de ploeg uit Flevoland. Na rust ging de doelpuntenstorm iets liggen, maar in de slotfase werd weer volop gescoord. Omarsson mikte voor Excelsior raak, maar deed dit wel na een doelpunt van Emmers. Het slotakkoord was voor Tim Receveur, die de einduitslag op de borden schoot in dit bizarre duel.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl