Excelsior kansloos onderuit tegen Jong Ajax

ROTTERDAM – Waar Excelsior Rotterdam goed was begonnen in de Keuken Kampioen divisie lijkt de club nu een beetje in verval geraakt. De Rotterdammers kregen vrijdagavond bezoek van Jong Ajax, maar konden geen potten breken tegen de jonge Amsterdammers: 1-3.

In de eerste helft was al duidelijk dat Jong Ajax voetballend een betere ploeg heeft. Na acht minuten spelen was het Ekkelenkamp, een man met Champions League ervaring, die een prima voorzet van Noa Lang, eveneens Champions League ervaring, prima afrondde. Dit bleek het enige doelpunt voor rust te zijn.

Meteen na rust kreeg de ingevallen Mendes Moreira een grote kans, maar zijn inzet eindigde op de paal. Nog binnen het uur was het aan de andere kant wel raak. Traoré, topscorer van de Keuken Kampioen divisie, pikte ook zijn doelpunt mee. Tot overmaat van ramp moest Fischer even later ook nog inrukken omdat hij zijn tweede gele kaart kreeg na te lang doorzeuren om een rode kaart.

Toch kwam Excelsior nog even terug in de wedstrijd. Knullig uitverdedigen van Jong Ajax gaf Rai Vloet een grote kans, die hij met enig geluk binnen werkte. Niet veel later gooide Traoré het duel echter alsnog in het slot. In de laatste minuten kreeg Noa Lang ook nog zijn tweede gele kaart voor een schwalbe.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl