Excelsior legt Abarkane (Sparta) definitief vast

Abdallah Aberkane tekent een contract voor twee en half jaar bij Excelsior Rotterdam. De negentienjarige in Gouda geboren verdediger is afkomstig van Sparta Rotterdam, waar hij kort voor de winterstop als invaller debuteerde in het eerste team.

Juiste keuze

,,Ik ben nog jong, wil heel graag voetballen en mezelf ontwikkelen’’, zegt Abdallah Aberkane. ,,Kort na het begin van de vakantie werd ik gepolst door Excelsior. Ik heb toen een gesprek gehad met de club en daar sprak veel vertrouwen uit. De keuze was daarom voor mij niet moeilijk. Ik denk dat Excelsior de juiste club voor mij is om mezelf verder te ontwikkelen.’’

Foto: Mischa Keemink

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl