Excelsior lijdt puntverlies in spektakelstuk

ROTTERDAM – Excelsior Rotterdam en FC Eindhoven hebben zaterdagavond een waar spektakelstuk op de mat gelegd. Na een duel vol goals, opstootjes, stakingen en kaarten trokken de Rotterdammers uiteindelijk aan het kortste eind: 3-4.

Na tien minuten leek er nog geen vuiltje aan de lucht voor de Kralingers. Reuven Niemeijer zorgde al vroeg voor een voorsprong, maar dit bleek ervoor te zorgen dat FC Eindhoven wakker werd. Binnen tien minuten draaiden de Brabanders de score namelijk helemaal om naar een 1-3 voorsprong via Bogaers Rácz en Sleegers.

Excelsior bleef echter vechten voor een resultaat en kwam in de tweede helft knap terug. Topscorer Thijs Dallinga en Mats Wieffer zorgden voor een gelijke stand. Even na de 3-3 werd het spel kort stilgelegd omdat er veel spreekkoren te horen waren in het stadion en er bovendien veel bekers op het veld werden gegooid.

Na de onderbreking zorgde Collin Seedorf voor de winnende Eindhovense treffer. Excelsior kreeg in de slotfase nog meer te verwerken, want Marouan Azarkan kreeg vlak voor tijd ook nog een rode kaart. Door de nederlaag bedraagt het gat met koploper FC Volendam nu vijf punten.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl