Excelsior Maassluis in blessuretijd onderuit

Excelsior Maassluis heeft de ingelaste oefenwedstrijd tegen FC Rijnvogels verloren. Na een 1-0 voorsprong bij rust, bogen de Katwijkers in de tweede helft de score om, en wonnen zij in de blessuretijd met 1-2. Het doelpunt van Excelsior Maassluis werd gescoord door Amin Amghar.

Na een kwartier spelen kwamen de Tricolores op voorsprong tegen FC Rijnvogels. Amin Amghar was alert bij een rebound, na een inzet van Kaylan Muis (1-0). Ondanks dat de bezoekers nog enkele mogelijkheden kregen en Kenny Lipman een aantal goede reddingen in huis had, ging Excelsior Maassluis met een voorsprong de rust in.
In de tweede helft had Excelsior Maassluis – dat deze avond met veel jonge spelers aan de aftrap verscheen – het een stuk lastiger met de zaterdag-hoofdklasser uit Katwijk. Na een slordigheidje in de achterhoede stond het na amper tien minuten spelen al 1-1 via Virgil Tjin-Asjoe. Lang leek dit ook de eindstand te worden, tot in de blessuretijd de bezoekers toch nog aan het langste eind trokken door een doelpunt met het hoofd van Julian Dobbe (1-2).

Komende zaterdag staat de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het programma. De Tricolores reizen af naar Poortugaal voor de ontmoeting met de plaatselijke SV. De wedstrijd tegen de zaterdag-hoofdklasser begint om 14.30 uur.

Door: Jesse Lub
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl