Excelsior Maassluis in Spanje langs regerend kampioen van Gibraltar

Excelsior Maassluis heeft op het trainingskamp in Spanje de oefenwedstrijd tegen de regerend kampioen van Gibraltar gewonnen. In een georganiseerde oefenwedstrijd van Trainingskampen.nl werd het tegen Lincoln Red Imps 3-4. Daan Blij opende de score in de achtste minuut op schitterende wijze door de bal in de kruising te deponeren. Red Imps wist in de 32ste minuut de gelijkmaker te maken maar vlak voor rust was het  Gabri Urbanus die de Tricolores met een hard afstandsschot weer op voorsprong bracht.

Excelsior Maassluis bracht na rust elf nieuwe spelers in en dit resulteerde in de 55ste minuut in een doelpunt van Brandon Robinson die vanaf de stip de derde voor Excelsior Maassluis wist aan te tekenen. De overwinning was echter nog niet binnen want Lincoln Red Imps, dat enkele weken geleden in de Conference League nog speelde tegen FC Kopenhagen, wist er nog twee te scoren waardoor er vlak voor tijd 3-3 op het scorebord stond.

Kaylan Muis werd de matchwinnaar door in de 86ste minuut bij de tweede paal de winnende binnen te glijden. Een prestatie van formaat voor Excelsior Maassluis tegen de regerend kampioen van Gibraltar.

Foto: MF fotografie


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl