Excelsior Maassluis kent uitstekende generale voor bekerduel tegen PSV

MAASSLUIS – Excelsior Maassluis heeft vanmiddag weinig moeite gehad met BVV Barendrecht. Daan Blij was met twee treffers de gevierde man in Maassluis, waar de Tricolores uiteindelijk met 3-0 zegevierden.

In eigen huis ging Excelsior voortvarend van start. Al na vijf minuten stond een voorsprong op het scorebord. Daan Blij opende de score na goed aangeven van Afaker. De voorsprong betekende echter niet dat Excelsior Maassluis terughoudender ging spelen. Onder andere Sylla en Kruithof waren dichtbij een verdubbeling van de score, maar zij hadden het vizier net niet scherp genoeg. Aan de andere kant redde Van Leeuwen een aantal maal knap. Mede daarom kon Excelsior met een 2-0 voorsprong gaan rusten, nadat wederom Daan Blij een uitstekende aanval keurig afronden.

Na rust kon Excelsior de wedstrijd makkelijk uitvoetballen. De score had in principe zelfs hoger uit kunnen vallen. Uiteindelijk brak Kruithof de ban door vanuit een vrije trap het derde doelpunt binnen te werken. De voorsprong kwam uiteindelijk niet meer in gevaar, waardoor Excelsior met een lekker gevoel toe kan werken naar de bekerkraker tegen PSV.

Na de overwinning op Barendrecht staat Excelsior Maassluis op een achtste plaats in de Tweede Divisie, met zeven behaalde punten.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl