Excelsior Maassluis op trainingskamp naar Spanje

De hoofdmacht van Excelsior Maassluis zal in de eerste week van het nieuwe jaar een trainingskamp beleggen in Zuid-Spanje. Het team van oefenmeester Dogan Corneille slaat van 2 tot en met 7 januari zijn tenten op in Benalmádena en zal zich in de Spaanse badplaats gaan voorbereiden op onder meer de bekerwedstrijd tegen Ajax en de rest van de tweede seizoenshelft.

Het eerder aangekondigde oefenduel tegen N.E.C. zal geen doorgang vinden. Wel zal Excelsior Maassluis op dinsdag 4 januari een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen St Joseph’s FC. Deze club uit Gibraltar staat op dit moment op de derde plaats van de ranglijst op het hoogste niveau in haar land. In het seizoen 2017/2018 maakte de club haar Europees debuut in de UEFA Europa League. St Joseph’s FC werd destijds in de eerste kwalificatieronde uitgeschakeld door het Cypriotische AEL Limasol.

Liveblog

Alle verrichten van Excelsior Maassluis in Zuid-Spanje zijn ook dit seizoen weer te volgen via de officiële kanalen van de club. Zo zal er op de website een liveblog worden bijgehouden waar iedere dag updates te zien zijn.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl