Excelsior Maassluis reist af naar Friesland

Excelsior M is de competitie niet goed gestart. Vorige week tegen Capelle speelde Excelsior M niet de beste wedstrijd en er werd met 0-2 verloren.

Door: Remco Langedijk

Wie week in week uit de lijst van afwezigen bekijkt kan deze mindere resultaten dan ook wel verklaren. Maar toch is Excelsior M al een aantal keer dichtbij de eerste overwinning van seizoen geweest, dus dat moet dan maar in Sneek gebeuren. Ook al zijn er deze week weer een paar extra namen aan de lijst met afwezigen toegevoegd, toch beschikt Jeroen Rijsdijk over een volwaardige groep die in Sneek voor de punten kan gaan.

Vorig jaar werd er in Sneek tegen de verhouding in verloren en in het eerste seizoen Topklasse werd er gewonnen. De thuiswedstrijden tegen de Oranjehemden uit Friesland werden twee keer gewonnen.

Maar nu weer een nieuw seizoen, waarin bij beide ploegen een nieuwe trainer aan het roer staat. In Sneek heeft Richard Karrebelt Bert Hollander opgevolgd. Ook heeft ONS Sneek in de selectie de nodige wijzigingen. Meest opvallende namen zijn de aanvallers Yumé Ramos en Bob Schepers, die respectievelijk van WKE en Cambuur naar Sneek kwamen.

ONS Sneek heeft maar 1 punt meer dan Excelsior M, dus in Sneek loopt het ook nog niet voorspoedig. Op eigen veld werd van GVVV gewonnen en vorige week werd in Hoornaar tegen SteDeCo gelijkgespeeld. Tegen RVVH, IJsselmeervogels en HHC werd verloren.

Afgelopen dinsdag leverden ONS Boso Sneek wel een prima prestatie. In de KNVB Beker werd goed partij gegeven aan FC Utrecht. Het verschil tussen de profs en de amateurs was nauwelijks waar te nemen. Toch won FC Utrecht met 0-2 door een heel vroeg doelpunt en een hele late goal.

De wedstrijd in Friesland staat onder leiding van scheidsrechter Augustin uit Haarlem en begint om 15.00 uur.

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie