Excelsior Maassluis verlengt met Daan Blij

Daan Blij en Excelsior Maassluis hebben het contract van de aanvaller opengebroken en tot en met het seizoen 2020-2021 verlengd. “Daan is een belangrijke speler voor ons met zijn vele goals en assists. Tevens past hij perfect in het Excelsior Maassluis DNA”, zegt technisch manager Niels Redert. “Ik heb het heel erg naar mijn zin en draag de club een warm hart toe”, reageert de speler zelf.

Door de verlenging zal Blij volgend seizoen beginnen aan zijn zesde seizoen in het shirt van Excelsior Maassluis. De 26-jarige Rotterdammer heeft zich de afgelopen seizoenen ontwikkeld tot een belangrijke pion in de hoofdmacht van de Tricolores. Zo werd Blij afgelopen seizoen clubtopscorer met 18 treffers én werd hij binnen de club bekroond tot ”speler van het jaar”.

,,Daan ligt goed in de spelersgroep en maakt met zijn ervaring en inzicht tevens andere spelers beter”, aldus Niels Redert. “Voor een type als Daan Blij kom je onder andere graag naar een wedstrijd van Excelsior Maassluis kijken, vandaar dat we extra content zijn dat hij de club trouw blijft.”

Ook de aanvaller zelf is blij dat er al snel in het seizoen duidelijkheid is over zijn toekomst en hoopt met de contractverlening een signaal af te geven naar de rest van de spelersgroep. ,,Ik heb net een kleine gekregen dus ik vind het ook fijn om vastigheid te hebben. Ik heb het erg naar mijn zin en ik hoop dat er na mij nog vele spelers zullen volgen om een zo’n sterk mogelijk team voor volgend jaar te krijgen.

Met het aanblijven van Daan Blij is een belangrijke stap gezet in de continuering van de A-selectie. Vorig seizoen werd al bekend dat Jean-Paul van Leeuwen, Daan Smith, Sefa Kurt, Vincent van den Berg en Kevin Dercks tot minimaal het seizoen 2020-2021 aan Excelsior Maassluis verbonden zullen blijven. Met de verlenging van Daan Blij komt dit totaal nu al op 6. In de komende maanden zal duidelijk worden welke spelers nog meer het nieuwe seizoen in het rood-wit-blauw zullen spelen.

OVERIG NIEUWS

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl