Excelsior Maassluis verliest van ADO Den Haag Onder 21

Excelsior Maassluis heeft zaterdagmiddag een oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag Onder 21 verloren. In eigen huis was het team van hoofdtrainer Dogan Corneille verschillende delen van de wedstrijd de betere, maar wist het niet tot treffers te komen. Aan de andere kant lukte de Haagse formatie dit wel, waardoor het duel een 0-1 eindstand kende.

Na eerder in de voorbereiding al tegen de hoofdmacht van ADO Den Haag te hebben gespeeld, stond nu in eigen huis de confrontatie met het beloftenteam van de Haagse Keuken Kampioen Divisie-ploeg op het programma. In de eerste helft waren de Tricolores de bovenliggende partij, maar kon het dit krachtsverschil niet in doelpunten uitdrukken.

In de tweede helft kwamen de bezoekers sterk uit de kleedkamer en kon het na bijna een uur spelen de leiding te nemen door een treffer van Abdel Belarbi. Deze stand zou uiteindelijk ook op het scorebord blijven staan, ondanks dat Excelsior Maassluis in het laatste gedeelte van de wedstrijd het overwicht had terug gepakt.

Komende dinsdag staat voor Excelsior Maassluis de volgende oefenwedstrijd gepland. Dan is op het eigen Sportpark Dijkpolder regiogenoot BVV Barendrecht de tegenstander. Dit treffen begint om 20.00 uur

Excelsior Maassluis – ADO Den Haag Onder 21 0-1 (0-0). 57. Belarbi 0-1

Excelsior Maassluis: Boks, Tureaij, Ringeling, Abbas, El Baad, Statia, Da Fonseca, Omar Ouali, Dercks, Fermina, Langedijk

Foto: Mischa Keemink
Door: Excelsior Maassluis


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl